Travellerspointin Travel Blogit

Elämää vuoren rinteellä

Luzon: Manila ja Banaue

semi-overcast 20 °C
View Junalla kohti villiä itää on eliteri's travel map.

Hei,

Kulutettiin Manilassa eilinen päivä valtavilla MALLeilla hyörien ja leffassa. Petteri ylipuhui miut kattomaan Terminator 4:sta (jonka olemassaolosta oltiin molemmat ihan tietämättömiä). Leffa oli muuten ihan katottava, mutta hiiri hyökkäsi salin pimeydessä meidän eväskassiin kesken elokuvan ja söi Petterin juustot. Leffa myös katkesi kaksi kertaa pariksi minuutiksi jostain tuntemattomasta syystä.

Illalla lähdettiin bussimatkalle helvetistä: Penkit oli ahtaat, eikä niitä saanut makuuasentoon ja ilmastointi ihan täpöllä, minkä takia bussissa oli varmaan pakkasta.
Tänään saavuttiin Banaueen, Luzonin saaren keskivaiheille. Nukuttiin viime yön univelat, jauhettiin Betel-pähkinöitä ja kastuttiin litimäriksi iltapäivän rankkasateessa. Nuo Betelit on Kaakkois-Aasialaisten tupakanvastine. Betel-palmun pähkinää dipataan etanankuorijauheeseen ja kääritään (tupakanlehden kera) tietyn puun lehteen. Sitten sitä pureskellaan tuolla poskessa ja klimpitään verenpunaista nestettä. Me ei tuosta ihmeempiä kiksejä saatu, mutta paikalliset tuntuu olevan aika addikteja.

Annalle ja Ilonalle tiedoksi, että kotiin tullessani haluaisin syödä ainakin hyvää leipää, juustolla, kurkulla ja kalkkunalla päällystettynä, soijamaitoa (sitä alpro soya lightia), viiliä sekä jos oikein innostutte laittamaan, niin perunamuussi ja lihapullat olis aika taivas:)

Lähettäjä eliteri 4:02 Arkistoitu paikkaan Philippines

Lähetä sähköpostiFacebookStumbleUpon

Sisällysluettelo

Kommentteja

Hmm..meinattiin tehdä sulle jotain rasvassa keitettyä nihkeää kiinalaisvaikutteista matskua, mutta eiköhän nuo sun ehdottamatkin maistu:)
Haleja ja pusuja.
Varo ettet tee annoja eli laita jotlut lentosukat jalkaan ja hiero jalkojasi. En muista tiesitkö että mulla tuli kamalat verenpurkautumat nilkkoihin ja ei ollu nättiä, vain mummoa.

tältä annanen

This blog requires you to be a logged in member of Travellerspoint to place comments.

Enter your Travellerspoint login details below

( What's this? )

If you aren't a member of Travellerspoint yet, you can join for free.

Jatkaa Travellerspoint